Hem


Nyheter

Provlöpning 1 maj

Provlöpning 1 maj

Välkomna till provlöpning #4.
Samling vid Hammarbyhöjdens IP söndagen den 1 maj kl 10 för indelning i grupper. Provlöpningen är gratis och varje grupp har minst två ledare. Ingen föranmälan behövs, det är bara att dyka upp. Det är förstås bra att anmäla intresse på vår facebooksida så vi kan planera antalet ledare.

Om du inte är anmäld till Stockholm Trail – passa på innan den 30 april. Sedan höjs anmälningsavgiften.

 

Nytt för i år

banner_minitrail2

Minitrail är en tävling för barn 4-8 år med en bana i skogen som är 400 m lång. Anmälningsavgiften är 50 kr och den skänks oavkortad till Hjärtebarnsfonden. Anmäl ditt barn här  (välj klass minitrail) och vill du läsa mer om loppet kan du göra det genom att gå in på fliken Minitrail i huvudmenyn.

 

Salming ny huvudsponsor

SAL_ELEMENTS_MALE_MIRROR_1617 web

20% rabatt till anmälda.
Vi är stolta över att ha Salming som huvudsponsor till Stockholm Trail och som anmäld till Stockholm Trail har du förmånen att få 20% rabatt på Salmings produkter, bl.a. en helt ny trailsko, via Runners Stores butiker i Stockholm och Malmö samt via Runners Stores webbutik runnersstore.se. Alla som handlar erhåller också en RS-strumpa utan kostnad (värde 100 kr). Rabattkoden skickas ut vid anmälan och gäller till den 15 juni 2016.

Alla nyheter